Milano host 2023

 

milánói Host

 

A kétévente megrendezésre kerülő Host Milano rendezvényt 2023. október 13. és 17. között tartják a milánói Fiera Milano kiállítási és kereskedelmi központban. A kiállítás bemutatja a legújabb globális technológiai és termékfejlesztési innovációkat a HoReCa szektorban és a kávéiparban.

A Fiera Milano, -mely a város legnagyobb kiállítói komplexuma- 1920 óta szervez és ad otthont olasz és nemzetközi eseményeknek egyaránt. A Fiera évente átlagosan 110 rendezvényt bonyolít le – beleértve a vendéglátóipari és különleges kávévásárokat –, amelyek összesen 4,5 millió éves látogatót vonzanak.

Az expón több mint 800 eseményre kerül sor, köztük a Latte Art Grading System világbajnokságra és az Olasz Kávébárok 7. Nagydíjára, valamint egy kiterjedt szakmai kiállításra.

A Goppion a 14-es számú paviolonban a G49-F50 standon vár téged egy profin elkészített espresso-ra vagy cappuccino-ra, ha úgy döntesz hogy ellátogatsz a kiállításra.

További információért látogass el a Host Milano weboldalára.

 

 

WORLD of COFFEE 2023 – ATHÉN

 

A tavalyi milánói fesztivált követően a Specialty Coffee Association zászlóshajója, a World of Coffee rendezvény 2023. június 22. és 24. között Athénban kerül megrendezésre. Ai idei esemény  kiadás várhatóan több ezer kávészakértőt fogad majd a világ minden tájáról.

A Specialty Coffee Association egy nonprofit, tagságon alapuló szervezet, amely több ezer nemzetközi kávészakértőt képvisel. Az egyesület célja a globális közösségek támogatása, valamint a különleges kávéellátási lánc minőségének, fenntarthatóságának, jövedelmezőségének és méltányosságának javítása.

Egy kiterjedt szakmai kiállítás mellett a WOC Athens élő bemutatókat és workshopokat, valamint négy 2023-as kávévilágbajnokságot – Barista Bajnokságot, Brewers Cupot, Cup Tasters Championshipet és Cezve/Ibrik bajnokságot – is tartalmaz.

A GOPPION is vár Mindenkit egy jó espressora és egy kellemes beszélgetésre a 3-as számú csarnokban az E20 számú standon!

további információk:

https://www.worldofcoffee.org/

        

 

 

WORLD of COFFEE 2022 – MILANO

 

A World of Coffee visszatért, mégpedig Olaszországba, az espresso szülőhelyére!
A World of Coffee Európa elsőszámú legnagyobb kávékiállítása amelyet a Specialty Coffee Association (SCA) szervez.

Három év telt el azóta, hogy az iparág személyesen kapcsolatba tudott lépni a World of Coffee-val, és a közösség nagyon várta annak visszatérését. Az idei bemutatóterem zsúfolásig megtelt, a világ több mint 200 vezető kávé- és Horeca-ipari beszállítója bemutatja legújabb termékeit. Alig vártuk, hogy a sokak által kedvelt és vadonatúj show-funkciókat elhozhassuk Milánóba, többek között:

  • Legjobb új termék verseny és bemutató

  • Coffee Design Awards

  • SCA előadások és workshopok

  • Cupping szobák

  • Roaster Village

  • Green Coffee Vásárlók és Eladók Program – VADONATÚJ 2022-ben!

  • Öt kávé világbajnokság:  Latte Art,  Coffee in Good Spirits,  Cup Tasters,  Coffee Roasting  és a Cezve/Ibrik világbajnokság.

 

 

WORLD of COFFEE 2018 – AMSTERDAM

2018. június 21-23.

A különleges eseményen interaktív kiállítás, és több, mint 200 kiállító várja a látogatókat, a világ kávéiparának legjelentősebb cégei is képviseltetik magukat. Három napon keresztül a világbajnokság versenyei, szemináriumok, oktatások színesítik a programot. Találkozhatunk a kávé világ nagyjaival, baristákkal, pörkölő mesterekkel, a legújabb fejlesztésű gépekkel technológiákkal.

WOC rendezvény alatt kerül sor a különböző kávés versenyekre, ahol az országok legjobb szakemberei mérik össze tudásukat.

(tovább…)