A Caffe Grande Kft. alakulásáról

A Caffe Grande Kft. 2006-ban kezdte el Magyarországon a Goppion kávé és a Naturalmix cég termékeit forgalmazni.

Prémium termékeinkkel a vendéglátást részesítjük előnyben, olyan üzleteket keresünk a HORECA szegmensben, ahol a tulajdonosok is az állandó kiváló minőséget tartják a legfontosabbnak. Felismertük, hogy a kávé mellett a kiegészítő termékekre is nagy érdeklődés van, ezért különleges teákat, forró csokikat, szirupokat, krémfagylaltokat is elkezdtünk forgalmazni.

Üzleteink részére barista oktatásokat, továbbképzéseket tartunk, amiben a Goppion gyár is szakemberekkel támogat.

A Goppion Caffé-ról

A Goppion Caffé az Észak-olasz kávépörkölő történelem és hagyomány része. A Goppion család története 1858-ban Luiginál kezdődik, aki Pietro nevű fiával elkezd kávéval foglalkozni. Majd a családból a század elején a 6 fiútestvérből négyen kávétermelő országokban szereznek tapasztalatokat, és megnyitják Trevisoban első kisüzemüket, mely a háború után ipari üzemmé alakul. 1960-ban ők vezetik be először a vákum csomagolási eljárást, hogy tovább friss maradjon a kávé.

1965-ben Preganziolban nyitják meg új 4000m2-es üzemüket, ahol a napjainkban is folyik a termelés.

Prémium minőségű termékei világszerte elismertek.

Szakemberei a kávétermelő országokban a legjobb ültetvényekről vásárolnak, kiválasztják azokat a termelőket, akik garantálni tudják a legkiválóbb minőséget. Terménymintákat kérnek be, és az előkóstolás után rendelik meg a megfelelő zöldkávét a termő területekről. A feldolgozás során ragaszkodnak a jól bevált régi lassú tradicionális feldolgozási eljárásokhoz.

Speciálisan a vendéglátás számára fejlesztettek ki csúcs termékeket, ezek minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A Naturalmixről

Folyamatos termékfejlesztés eredményeképpen válhatott a Naturalmix cég Olaszország egyik kiemelkedő kávézó- és bár beszállítójává. A rendkívül magas színvonalat biztosítja, hogy a lehető legkevesebb tartósítószert és színezőanyagot használják, ha lehetséges, azok is inkább természetes alapanyagból származnak.

Az íz-választék valóban széles, a klasszikus forrócsokitól a chilli-s vagy pörkölt mogyorós csokin át a narancsos fahéjasig, 8 féle ízben kóstolhatjuk meg az olasz csoki-csodákat.

Filteres teák 12 féle ízben. Az Earl Gray teától egészen a zöldig, valamint a gyümölcsteák 100%-os gyümölcstartalommal rendelkeznek.

Kóstolja meg Ön is és győződjön meg a hamisíthatatlan és verhetetlen olasz minőségről. Az ízek nemcsak Önt, hanem vendégeit is garantáltan magukkal ragadják.

Kollégáink örömmel vezetik be a minőségi Goppion Caffé és Naturalmix termékek világába. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb vendégeik is megtapasztalhassák az eredeti olasz kávék, teák, forrócsokik, krémfagylaltok és egyéb italkülönlegességek ízvilágát.