Híreink

 • Milano host 2023

   

  milánói Host

   

  A kétévente megrendezésre kerülő Host Milano rendezvényt 2023. október 13. és 17. között tartják a milánói Fiera Milano kiállítási és kereskedelmi központban. A kiállítás bemutatja a legújabb globális technológiai és termékfejlesztési innovációkat a HoReCa szektorban és a kávéiparban.

  A Fiera Milano, -mely a város legnagyobb kiállítói komplexuma- 1920 óta szervez és ad otthont olasz és nemzetközi eseményeknek egyaránt. A Fiera évente átlagosan 110 rendezvényt bonyolít le – beleértve a vendéglátóipari és különleges kávévásárokat –, amelyek összesen 4,5 millió éves látogatót vonzanak.

  Az expón több mint 800 eseményre kerül sor, köztük a Latte Art Grading System világbajnokságra és az Olasz Kávébárok 7. Nagydíjára, valamint egy kiterjedt szakmai kiállításra.

  A Goppion a 14-es számú paviolonban a G49-F50 standon vár téged egy profin elkészített espresso-ra vagy cappuccino-ra, ha úgy döntesz hogy ellátogatsz a kiállításra.

  További információért látogass el a Host Milano weboldalára.

   

   

  […]
 • WORLD of COFFEE 2023 – ATHÉN

   

  A tavalyi milánói fesztivált követően a Specialty Coffee Association zászlóshajója, a World of Coffee rendezvény 2023. június 22. és 24. között Athénban kerül megrendezésre. Ai idei esemény  kiadás várhatóan több ezer kávészakértőt fogad majd a világ minden tájáról.

  A Specialty Coffee Association egy nonprofit, tagságon alapuló szervezet, amely több ezer nemzetközi kávészakértőt képvisel. Az egyesület célja a globális közösségek támogatása, valamint a különleges kávéellátási lánc minőségének, fenntarthatóságának, jövedelmezőségének és méltányosságának javítása.

  Egy kiterjedt szakmai kiállítás mellett a WOC Athens élő bemutatókat és workshopokat, valamint négy 2023-as kávévilágbajnokságot – Barista Bajnokságot, Brewers Cupot, Cup Tasters Championshipet és Cezve/Ibrik bajnokságot – is tartalmaz.

  A GOPPION is vár Mindenkit egy jó espressora és egy kellemes beszélgetésre a 3-as számú csarnokban az E20 számú standon!

  további információk:

  https://www.worldofcoffee.org/

          

   

   

  […]